ДОСТАВКА

Доставките на територията на Република България се извършват чрез услугите на куриерска фирмаЕконт Експрес всеки делничен ден от 09:00 до 17:30ч. Необходимо е да въведете актуален телефон за връзка и адрес, на който да получите вашата поръчка.

ЗАПЛАЩАНЕ

Заплащането за София и страната се извършва чрез наложен платеж т.е. в брой при получаване на пратката от куриер на фирма Еконт Експрес.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Доставката е за сметка на клиента. Цените за доставка са фиксирани за територията на цялата страна:

2 лв. до офис на куриерска фирма Еконт Експрес

4 лв. до адрес

*доставката е безплатна за поръчки над 90 лв.

СРОК НА ДОСТАВКА

За поръчки направени до 18ч. в работен ден доставката за град София се извършва в рамките на следващия работен ден между 9:00 до 17:30ч. За поръчки направени до 18ч. в петък, доставката се извършва до 13:30ч. в събота. В неделя не се извършват доставки. Срокът за доставка в различните населени места може да отнеме от един до три работни дни в зависимост от населеното място. От куриерска фирмаЕконт Експрес ще ви уведомят с SMS за получаването на вашата поръчка.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от вашата поръчка или сте получили повреден продукт, моля свържете се с нас в рамките на 1 седмица (7 дни) от датата на получаване. Ние ще възстановим сумата или ще подменим поръчания продукт. Не приемаме обратно и не заменяме продукти, които вече са били използвани. Пазете касовата бележка като доказателство за покупката.

АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА

Ако желаете да анулирате направена от вас поръчка преди тя да е изпратена, пишете ни възможно най-бързо на имейл info@avocadooil.bg.

ЦЕНИ

Всички посочени цени в сайта aforavocado.com са в български лева и с включено ДДС.