ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

 

Добре дошли на aforavocado.com – българска натурална козметика разработена на базата на авокадово масло. Този уебсайт се управлява от "МАУНТЛИНК" ЕООД. Когато използвате този уебсайт и/или поръчвате продукти от него, вие се съгласявате с настоящите условия.

ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

Сайтът www.aforavocado.com и цялото му съдържание е собственост на „МАУНТЛИНК“ ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Генерал Гурко №66, ЕИК: 200127238 и ДДС номер: BG200127238. Имейл: info@avocadooil.bg и mountlink@gmail.com. Телефони за контакт: 0895-607-899.

ПРОДУКТИ

Тъй като всичките ни продукти са произведени от натурални масла и билкови екстрати, всяка партида от тях може да изглежда малко по-различно. Това означава, че въпреки усилията ни да възпроизведем цветовете възможно най-точно в нашия уебсайт, продуктът, който ще получите, може малко да се различава на външен вид от изображението на екрана ви, като се има предвид също, че цветове изглеждат по различен начин на различните монитори.

ПОРЪЧКИ

За да направите поръчка е нужно да въведете актуални име и фамилия, имейл адрес, мобилен телефон и адрес за доставка. След завършване на поръчката в нашия магазин, ще получите потвърждение за нея на посочения от вас имейл. На посочения телефонен номер ще получите известие от куриера за вашата пратка.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЛИЧНИ ДАННИ

Личните ви данни ще бъдат използвани единствено за обработката и фактурирането на поръчката ви, и няма да бъдат предоставяни на трети фирми или лица. И-мейл адресът регистриран в сайта може да бъде използван с цел получаване на промоционална информация за A for Avocado.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Цялото съдържание на уебсайта, включително текстове, изображения, надписи, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и продуктите, описани на Уебсайта, са собственост на „МАУНТЛИНК“ ЕООД и са защитени от българските, европейските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на горните, на Уебсайта в цялост и/или който и да е техен елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на фирма „МАУНТЛИНК“ ЕООД.